Ви требаат врвни регрутери? Ве покривме.

Ви требаат регрутери и персонал за човечки ресурси? HireRecruiters ви овозможуваат огромен сет на алатки и работна сила кои ќе ви помогнат да ги зголемите напорите за вработување и човечки ресурси.

hirerecruiters.io
Testimonials

“Пандемијата Ковид-19 нè изненади сите. Мојот менаџмент внатрешно направи многу намалувања и ме остави без регрутери на почетокот на април. Со помош на HireRecruiters, брзо успеавме да ангажираме посветени регрутери за да ја надоместиме јазот што го имавме внатрешно.”

Доверба од врвни клиенти

Што е HireRecruiters?
Human Resources Background
Што правиме најдобро

Човечки ресурси

Нашата компанија е специјализирана за обезбедување надворешни услуги за човечки ресурси. Од ревизијата, надоместоците и придобивките, обуката, KPI и усогласеноста, нашата компанија може да го покрие целиот спектар на услуги поврзани со човечки ресурси.

Погледнете ги нашите услуги за човечки ресурси
Што правиме најдобро

Вработување

Нашата компанија е специјализирана за обезбедување надворешни услуги за вработување. Од ревизија, до скрининг на кандидати, Интервјуа, Внатрешен интернат, KPI и извештаи и услуги за вработување на претпријатија, нашата компанија може да го покрие целиот спектар на услуги поврзани со вработувања.

Погледнете ги нашите услуги за човечки ресурси
Recruitment Background
Но зошто?

Зошто го правиме тоа што го правиме?

Пандемијата Ковид-19 влијае на милијарди луѓе ширум светот. Сите се погодени од ова. Оваа изјава е уште поточна кога размислуваме за мали и средни бизниси. Тие се столбот на економијата. Тие имаат потреба од наша поддршка, особено кога станува збор за дигитална трансформација, човечки ресурси и регрутирање. Нашата цел во HireRecruiters е да продолжиме да влијаеме преку обезбедување над и над-услуги за човечки ресурси и регрутирање и да им помогнеме на деловните активности на нашите клиенти да ја поминат оваа пандемија.

Pandemic Impact Image
Consultancy background
Што правиме најдобро

Надворешни консултантски услуги за човечки ресурси и регрутирање

Нашата компанија е специјализирана за човечки ресурси и консултантски услуги за вработување. Од регрутирање, извори, интервјуа и интер-интернат, и на крај имплементација на KPI. Ние размислуваме поинаку и ќе го разгледаме вашиот бизнис како аутсајдер и ќе ви помогнеме да видите како да гледате на вашиот бизнис на нов нов начин.

Погледнете ги нашите консултантски услуги