Kpi Implementacija

Covecki Resursi

HR/Consultancy Background

Клучните индикатори за успешност (КПИ) се клучни за секоја компанија да му помогне на управата да има индикатори за следење на напредокот со текот на времето. Нашата компанија ќе ви помогне темелно да ги дефинирате тие KPI преку состанок со вашите врвни менаџери и утврдување кои се најважните критериуми за перформанси. Вашите вработени ќе знаат што ви е најважно.

Нашата компанија е специјализирана за обезбедување надворешни услуги за човечки ресурси. Од ревизијата, надоместоците и придобивките, обуката, KPI и усогласеноста, нашата компанија може да го покрие целиот спектар на услуги поврзани со човечки ресурси.

Погледнете ја нашата Услуги
Но зошто?

Зошто го правиме тоа што го правиме?

Пандемијата Ковид-19 влијае на милијарди луѓе ширум светот. Сите се погодени од ова. Оваа изјава е уште поточна кога размислуваме за мали и средни бизниси. Тие се столбот на економијата. Тие имаат потреба од наша поддршка, особено кога станува збор за дигитална трансформација, човечки ресурси и регрутирање. Нашата цел во HireRecruiters е да продолжиме да влијаеме преку обезбедување над и над-услуги за човечки ресурси и регрутирање и да им помогнеме на деловните активности на нашите клиенти да ја поминат оваа пандемија.

Pandemic Impact Image

How well are you doing on kpi-implementacija? We can help

Kpi Implementacija е €55 po cas.

Kpi Implementacija

55

Po cas, за компанија.

Почни
Направете чекор кон подобрување на вашиот човечки ресурси

 • Check Извештај на високо ниво за вашата активност со човечки ресурси
 • Check Подготвени да започнат веднаш
 • Check Експертиза насочена кон индустријата
 • Check Плаќајте по час или месечно
 • Check Зборува англиски
 • Check Надоместоци и придобивки
 • Check Обука за човечки ресурси
 • Check Имплементација на HR KPI
 • Check Следење на човечки ресурси за КПИ
 • Check Усогласеност со човечки ресурси и правно

 • * Сите такси се наплатуваат во ЕУР (€). ДДВ и даноци не се вклучени.