Revizija

Regrutacija

Recruitment Background

Да се направи ревизија на вашата способност за вработување е една од најважните прелиминарни фази за сериозно да започнете со оптимизирање на вашиот бизнис. Ни дава јасна слика за состојбата во моментов и ни помага да донесеме информирана одлука како да ја подобриме сегашната состојба на подобро.

Нашата компанија е специјализирана за обезбедување надворешни услуги за вработување. Од ревизија, до скрининг на кандидати, Интервјуа, Внатрешен интернат, KPI и извештаи и услуги за вработување на претпријатија, нашата компанија може да го покрие целиот спектар на услуги поврзани со вработувања.

Погледнете ја нашата Услуги
Но зошто?

Зошто го правиме тоа што го правиме?

Пандемијата Ковид-19 влијае на милијарди луѓе ширум светот. Сите се погодени од ова. Оваа изјава е уште поточна кога размислуваме за мали и средни бизниси. Тие се столбот на економијата. Тие имаат потреба од наша поддршка, особено кога станува збор за дигитална трансформација, човечки ресурси и регрутирање. Нашата цел во HireRecruiters е да продолжиме да влијаеме преку обезбедување над и над-услуги за човечки ресурси и регрутирање и да им помогнеме на деловните активности на нашите клиенти да ја поминат оваа пандемија.

Pandemic Impact Image

Колку добро работите на вработувањето? Престанете да погодувате и земете ревизија!

Revizija е €1499 po audit.

Revizija

1,499

Po audit, за компанија.

Почни
Направете чекор напред кон подобрување на вашето вработување

  • Check Извештај на високо ниво за вашата активност за вработување
  • Check Анализа на вашите инки
  • Check Анализа на обука
  • Check Анализа на KPI
  • Check 2 часа Далечински состанок со раководството на вашата компанија
  • Check Вклучени се 8 часа истражување
  • Check Можности за подобрување

  • * Сите такси се наплатуваат во ЕУР (€). ДДВ и даноци не се вклучени.