Revizija

Covecki Resursi

HR/Consultancy Background

Да се направи ревизор за човечки ресурси е една од најважните прелиминарни фази за сериозно да се започне со оптимизирање на инфраструктурата за човечки ресурси во вашата компанија. Ни дава јасна слика за состојбата во моментов и ни помага да донесеме информирана одлука како да ја подобриме сегашната состојба на подобро.

Нашата компанија е специјализирана за обезбедување надворешни услуги за човечки ресурси. Од ревизијата, надоместоците и придобивките, обуката, KPI и усогласеноста, нашата компанија може да го покрие целиот спектар на услуги поврзани со човечки ресурси.

Погледнете ја нашата Услуги
Но зошто?

Зошто го правиме тоа што го правиме?

Пандемијата Ковид-19 влијае на милијарди луѓе ширум светот. Сите се погодени од ова. Оваа изјава е уште поточна кога размислуваме за мали и средни бизниси. Тие се столбот на економијата. Тие имаат потреба од наша поддршка, особено кога станува збор за дигитална трансформација, човечки ресурси и регрутирање. Нашата цел во HireRecruiters е да продолжиме да влијаеме преку обезбедување над и над-услуги за човечки ресурси и регрутирање и да им помогнеме на деловните активности на нашите клиенти да ја поминат оваа пандемија.

Pandemic Impact Image

Како оди вашата компанија? Престанете да погодувате и добијте ревизија за човечки ресурси!

Revizija е €1599 po audit.

Revizija

1,599

Po audit, за компанија.

Почни
Направете чекор кон подобрување на вашиот човечки ресурси

  • Check Извештај на високо ниво за вашата активност со човечки ресурси
  • Check Анализа на надоместоци и придобивки
  • Check Анализа на обука
  • Check Анализа на KPI
  • Check Анализа на усогласеност (на високо ниво)
  • Check 2 часа Далечински состанок со раководството на вашата компанија
  • Check Вклучени се 8 часа истражување
  • Check Можности за подобрување

  • * Сите такси се наплатуваат во ЕУР (€). ДДВ и даноци не се вклучени.