Odborot

Regrutacija

Recruitment Background

По интервјуто и изборот на кандидати, ќе ви помогнеме да имате кандидати во вашата организација. Ние исто така ќе спроведеме стратешка стратегија за бренд, што се однесува на вашето вработување. Првиот впечаток е важен, така што ќе работиме рака под рака на технички и правно вашиот нов вработен или изведувач.

Нашата компанија е специјализирана за обезбедување надворешни услуги за вработување. Од ревизија, до скрининг на кандидати, Интервјуа, Внатрешен интернат, KPI и извештаи и услуги за вработување на претпријатија, нашата компанија може да го покрие целиот спектар на услуги поврзани со вработувања.

Погледнете ја нашата Услуги
Но зошто?

Зошто го правиме тоа што го правиме?

Пандемијата Ковид-19 влијае на милијарди луѓе ширум светот. Сите се погодени од ова. Оваа изјава е уште поточна кога размислуваме за мали и средни бизниси. Тие се столбот на економијата. Тие имаат потреба од наша поддршка, особено кога станува збор за дигитална трансформација, човечки ресурси и регрутирање. Нашата цел во HireRecruiters е да продолжиме да влијаеме преку обезбедување над и над-услуги за човечки ресурси и регрутирање и да им помогнеме на деловните активности на нашите клиенти да ја поминат оваа пандемија.

Pandemic Impact Image

How well are you doing on odborot? We can help

Odborot е €45 po cas.

Odborot

45

Po cas, за компанија.

Почни
Направете чекор напред кон подобрување на вашето вработување

 • Check Извештај на високо ниво за вашата активност за вработување
 • Check Подготвени да започнат веднаш
 • Check Експертиза насочена кон индустријата
 • Check Плаќајте по час или месечно
 • Check Зборува англиски
 • Check Извори
 • Check Скрининг
 • Check Интервјуа
 • Check Одборен
 • Check Офбординг

 • * Сите такси се наплатуваат во ЕУР (€). ДДВ и даноци не се вклучени.