Nadomestoci I Pridobivki

Covecki Resursi

HR/Consultancy Background

Фокусот на нашата компанија е да ви помогне да ги поставите стандардите и процесите за да бидете вработени ангажирани, возбудени и мотивирани да работите за вашата компанија.

Нашата компанија е специјализирана за обезбедување надворешни услуги за човечки ресурси. Од ревизијата, надоместоците и придобивките, обуката, KPI и усогласеноста, нашата компанија може да го покрие целиот спектар на услуги поврзани со човечки ресурси.

Погледнете ја нашата Услуги
Но зошто?

Зошто го правиме тоа што го правиме?

Пандемијата Ковид-19 влијае на милијарди луѓе ширум светот. Сите се погодени од ова. Оваа изјава е уште поточна кога размислуваме за мали и средни бизниси. Тие се столбот на економијата. Тие имаат потреба од наша поддршка, особено кога станува збор за дигитална трансформација, човечки ресурси и регрутирање. Нашата цел во HireRecruiters е да продолжиме да влијаеме преку обезбедување над и над-услуги за човечки ресурси и регрутирање и да им помогнеме на деловните активности на нашите клиенти да ја поминат оваа пандемија.

Pandemic Impact Image

How well are you doing on nadomestoci-i-pridobivki? We can help

Nadomestoci I Pridobivki е €55 po cas.

Nadomestoci I Pridobivki

55

Po cas, за компанија.

Почни
Направете чекор кон подобрување на вашиот човечки ресурси

 • Check Извештај на високо ниво за вашата активност со човечки ресурси
 • Check Подготвени да започнат веднаш
 • Check Експертиза насочена кон индустријата
 • Check Плаќајте по час или месечно
 • Check Зборува англиски
 • Check Надоместоци и придобивки
 • Check Обука за човечки ресурси
 • Check Имплементација на HR KPI
 • Check Следење на човечки ресурси за КПИ
 • Check Усогласеност со човечки ресурси и правно

 • * Сите такси се наплатуваат во ЕУР (€). ДДВ и даноци не се вклучени.