Za Nas

За нас

Зошто да работиме со нас?

HireRecruiters е швајцарска компанија, со седиште во Geneенева, Швајцарија. Ние започнавме HireRecruiters да им помагаме на деловните субјекти да ги зголемат своите капацитети за вработување и човечки ресурси. Ние обезбедуваме регрутери по потреба, HR лични побарувачка и консултантски услуги за човечки ресурси и регрутирање.

Нашето мото:

  • 1. Ние секогаш притискаме да испорачаме повеќе.
  • 2. Ние секогаш постапуваме во интерес на вашиот бизнис.
  • 3. Ние ветуваме, предоставуваме.
  • 4. Ние ќе го преземеме вашиот мандат само ако сметате дека всушност можеме да ви помогнеме и на вас и на вашиот бизнис.

За нас Image
Но зошто?

Зошто го правиме тоа што го правиме?

Пандемијата Ковид-19 влијае на милијарди луѓе ширум светот. Сите се погодени од ова. Оваа изјава е уште поточна кога размислуваме за мали и средни бизниси. Тие се столбот на економијата. Тие имаат потреба од наша поддршка, особено кога станува збор за дигитална трансформација, човечки ресурси и регрутирање. Нашата цел во HireRecruiters е да продолжиме да влијаеме преку обезбедување над и над-услуги за човечки ресурси и регрутирање и да им помогнеме на деловните активности на нашите клиенти да ја поминат оваа пандемија.

Pandemic Impact Image
Кој стои зад оваа компанија?

Запознајте го нашиот тим

Francois

Francois

Lumi

Lumi

Crina

Crina

Geanina

Geanina

Pinar

Pinar

Ruxandra

Ruxandra

Merve

Merve

Zeynep

Zeynep

Alexandru

Alexandru

Paul

Paul

Daniel

Daniel

Gabriel

Gabriel

Andreea

Andreea

Testimonials

“Пандемијата Ковид-19 нè изненади сите. Мојот менаџмент внатрешно направи многу намалувања и ме остави без регрутери на почетокот на април. Со помош на HireRecruiters, брзо успеавме да ангажираме посветени регрутери за да ја надоместиме јазот што го имавме внатрешно.”

Доверба од врвни клиенти

Што е HireRecruiters?