Pretprijatie

Regrutacija

Recruitment Background

Во период од скоро 20 години, успешно доставувавме консултантски услуги за вработување на клиенти во претпријатието. Ние работиме бизнис, исто како вас, и се грижиме за долгорочна, повеќе од краткорочна добивка. Така можеме да работиме континуирано со мали и големи компании Fortune 500. Ние размислуваме надвор од рамките, и силно веруваме дека со процесите и ригорозната структура, повеќето прашања за вработување се предизвик да чекаат да бидат решени.

Нашата компанија е специјализирана за обезбедување надворешни услуги за вработување. Од ревизија, до скрининг на кандидати, Интервјуа, Внатрешен интернат, KPI и извештаи и услуги за вработување на претпријатија, нашата компанија може да го покрие целиот спектар на услуги поврзани со вработувања.

Погледнете ја нашата Услуги
Но зошто?

Зошто го правиме тоа што го правиме?

Пандемијата Ковид-19 влијае на милијарди луѓе ширум светот. Сите се погодени од ова. Оваа изјава е уште поточна кога размислуваме за мали и средни бизниси. Тие се столбот на економијата. Тие имаат потреба од наша поддршка, особено кога станува збор за дигитална трансформација, човечки ресурси и регрутирање. Нашата цел во HireRecruiters е да продолжиме да влијаеме преку обезбедување над и над-услуги за човечки ресурси и регрутирање и да им помогнеме на деловните активности на нашите клиенти да ја поминат оваа пандемија.

Pandemic Impact Image
Подготвени сте за разговор?

Ништо како повик, да се запознаеме.

Енева, Швајцарија

Cybrient Technologies SA
Rue Liotard 6,
1202 Енева,
Швајцарија