Jazici

Но зошто?

Зошто го правиме тоа што го правиме?

Пандемијата Ковид-19 влијае на милијарди луѓе ширум светот. Сите се погодени од ова. Оваа изјава е уште поточна кога размислуваме за мали и средни бизниси. Тие се столбот на економијата. Тие имаат потреба од наша поддршка, особено кога станува збор за дигитална трансформација, човечки ресурси и регрутирање. Нашата цел во HireRecruiters е да продолжиме да влијаеме преку обезбедување над и над-услуги за човечки ресурси и регрутирање и да им помогнеме на деловните активности на нашите клиенти да ја поминат оваа пандемија.

Pandemic Impact Image
Testimonials

“Пандемијата Ковид-19 нè изненади сите. Мојот менаџмент внатрешно направи многу намалувања и ме остави без регрутери на почетокот на април. Со помош на HireRecruiters, брзо успеавме да ангажираме посветени регрутери за да ја надоместиме јазот што го имавме внатрешно.”

Доверба од врвни клиенти

Што е HireRecruiters?