Keni nevojë për rekrutues të lartë? Ju kemi mbuluar.

Keni nevojë për rekrutues dhe stafin e BNj? HireRecruiters ju ofrojnë një sërë mjetesh dhe fuqie punëtore për t'ju ndihmuar të rrisni rekrutimin tuaj dhe përpjekjet për burime njerëzorë.

hirerecruiters.io
Testimonials

“Pandemia Covid-19 na zuri të gjithëve në befasi. Menaxhmenti im kishte bërë shumë shkurtime të brendshme dhe më la pa rekrutues në fillim të Prillit. Me ndihmën e HireRecruiters, ne ishim në gjendje të punësonim rekrutues të përkushtuar shpejt për të kompensuar hendekun që kishim brenda.”

Të besuar nga klientët kryesorë

Çfarë është HireRecruiters?
Human Resources Background
Çfarë bëjmë më mirë

Burimet Njerëzore

Kompania jonë është e specializuar në ofrimin e shërbimeve të jashtme të Burimeve Njerëzore. Nga auditimi, Kompensimet dhe përfitimet, trajnimi, IPK-të dhe pajtueshmëria kompania jonë mund të mbulojë të gjithë spektrin e shërbimeve të lidhura me Burimet Njerëzore.

Shikoni Shërbimet tona të Burimeve Njerëzore
Çfarë bëjmë më mirë

Rekrutimi

Kompania jonë është e specializuar në ofrimin e shërbimeve të jashtme të rekrutimit. Nga auditimi, te kontrolli i kandidatëve, Intervistat, Konvikte, KPI dhe raporte, dhe Shërbimet e Rekrutimit të Ndërmarrjeve, kompania jonë mund të mbulojë të gjithë spektrin e shërbimeve të lidhura me Rekrutimin.

Shikoni Shërbimet tona të Burimeve Njerëzore
Recruitment Background
Por pse?

Pse bëjmë atë që bëjmë?

Pandemia Covid-19 po prek miliarda njerëz në të gjithë botën. Të gjithë preken nga kjo. Kjo deklaratë është edhe më e saktë kur mendojmë për bizneset e vogla dhe të mesme. Ata janë shtylla kurrizore e ekonomisë. Ata kanë nevojë për mbështetjen tonë, veçanërisht kur bëhet fjalë për Transformimin Dixhital, Burimet Njerëzore dhe Rekrutimet. Qëllimi ynë në HireRecruiters është të vazhdojmë të japim një ndikim duke ofruar shërbime mbi burimet njerëzore dhe rekrutimet mbi dhe përtej dhe të ndihmojmë biznesin e klientëve tanë ta bëjnë këtë përmes kësaj pandemie.

Pandemic Impact Image
Consultancy background
Çfarë bëjmë më mirë

HR i jashtëm dhe Konsulencë për Rekrutim

Kompania jonë është e specializuar në burimet njerëzore dhe shërbimet e këshillimit të rekrutimit. Nga rekrutimi, burimet, intervistat dhe konvikte, dhe së fundmi implementimi i IPK-ve. Ne mendojmë ndryshe dhe do ta shohim biznesin tuaj si një person i jashtëm dhe do t'ju ndihmojë të shihni se si ta shikoni biznesin tuaj në një mënyrë të re.

Shikoni Shërbimet tona të Konsulencës