Jashte Bordit

Rekrutimi

Recruitment Background

Ndërprerja e kontratës së një punonjësi ose kontraktori është gjithmonë e vështirë. Askush nuk i pëlqen ta bëjë këtë. Shkarkimi i njerëzve është i vështirë dhe me të vërtetë mund të digjni ura në varësi të mënyrës sesi e bëni. Vendosja e marrëdhënies njerëzore në qendër të diskutimit. Ashtu si ka rëndësi përshtypja e parë, përshtypja e fundit ka rëndësi po aq.

Kompania jonë është e specializuar në ofrimin e shërbimeve të jashtme të rekrutimit. Nga auditimi, te kontrolli i kandidatëve, Intervistat, Konvikte, KPI dhe raporte, dhe Shërbimet e Rekrutimit të Ndërmarrjeve, kompania jonë mund të mbulojë të gjithë spektrin e shërbimeve të lidhura me Rekrutimin.

Shihni tonat Shërbimet
Por pse?

Pse bëjmë atë që bëjmë?

Pandemia Covid-19 po prek miliarda njerëz në të gjithë botën. Të gjithë preken nga kjo. Kjo deklaratë është edhe më e saktë kur mendojmë për bizneset e vogla dhe të mesme. Ata janë shtylla kurrizore e ekonomisë. Ata kanë nevojë për mbështetjen tonë, veçanërisht kur bëhet fjalë për Transformimin Dixhital, Burimet Njerëzore dhe Rekrutimet. Qëllimi ynë në HireRecruiters është të vazhdojmë të japim një ndikim duke ofruar shërbime mbi burimet njerëzore dhe rekrutimet mbi dhe përtej dhe të ndihmojmë biznesin e klientëve tanë ta bëjnë këtë përmes kësaj pandemie.

Pandemic Impact Image

How well are you doing on jashte-bordit? We can help

Jashte Bordit eshte €45 për ore.

Jashte Bordit

45

Për ore, për kompani.

Fillo
Bëni një hap drejt përmirësimit të Rekrutimit tuaj

 • Check Raport i nivelit të lartë për aktivitetin tuaj të rekrutimit
 • Check Gati për të filluar menjëherë
 • Check Ekspertizë në qendër të industrisë
 • Check Paguaj me orë ose mujore
 • Check Flet anglisht
 • Check Ndihmuese
 • Check Shfaqja
 • Check Intervistat
 • Check Në bord
 • Check Jashtë bordit

 • * Të gjitha tarifat faturohen në EUR (€). TVSH dhe Taksat e përjashtuara.