Trajnimi

Burimet Njerezore

HR/Consultancy Background

Kompania jonë do t'ju ndihmojë të merrni vendime strategjike për BNJ kur bëhet fjalë për trajnim brenda kompanisë tuaj. Ne mund t'ju ndihmojmë të ju mbështesim në trajnimin në skenë, trajnime një herë, dhe gjithashtu trajnime të vazhdueshme.

Kompania jonë është e specializuar në ofrimin e shërbimeve të jashtme të Burimeve Njerëzore. Nga auditimi, Kompensimet dhe përfitimet, trajnimi, IPK-të dhe pajtueshmëria kompania jonë mund të mbulojë të gjithë spektrin e shërbimeve të lidhura me Burimet Njerëzore.

Shihni tonat Shërbimet
Por pse?

Pse bëjmë atë që bëjmë?

Pandemia Covid-19 po prek miliarda njerëz në të gjithë botën. Të gjithë preken nga kjo. Kjo deklaratë është edhe më e saktë kur mendojmë për bizneset e vogla dhe të mesme. Ata janë shtylla kurrizore e ekonomisë. Ata kanë nevojë për mbështetjen tonë, veçanërisht kur bëhet fjalë për Transformimin Dixhital, Burimet Njerëzore dhe Rekrutimet. Qëllimi ynë në HireRecruiters është të vazhdojmë të japim një ndikim duke ofruar shërbime mbi burimet njerëzore dhe rekrutimet mbi dhe përtej dhe të ndihmojmë biznesin e klientëve tanë ta bëjnë këtë përmes kësaj pandemie.

Pandemic Impact Image

How well are you doing on trajnimi? We can help

Trajnimi eshte €55 për ore.

Trajnimi

55

Për ore, për kompani.

Fillo
Bëni një hap drejt përmirësimit të burimeve njerëzore

 • Check Raport i nivelit të lartë për aktivitetin tuaj HR
 • Check Gati për të filluar menjëherë
 • Check Ekspertizë në qendër të industrisë
 • Check Paguaj me orë ose mujore
 • Check Flet anglisht
 • Check Kompensimet dhe përfitimet
 • Check Trajnimi për burimet njerëzore
 • Check Zbatimi i IPK të BNj
 • Check Monitorimi i IKP-ve të BNj
 • Check Pajtueshmëria e burimeve njerëzore dhe ligjore

 • * Të gjitha tarifat faturohen në EUR (€). TVSH dhe Taksat e përjashtuara.