Kontrolli

Rekrutimi

Recruitment Background

Bërja e një auditimi të aftësisë tuaj të Rekrutimit është një nga fazat më të rëndësishme paraprake për të filluar seriozisht shikimin e optimizimit të biznesit tuaj. Na jep një pamje të qartë se si është situata aktualisht dhe na ndihmon të marrim një vendim të informuar se si ta përmirësojmë situatën aktuale për më mirë.

Kompania jonë është e specializuar në ofrimin e shërbimeve të jashtme të rekrutimit. Nga auditimi, te kontrolli i kandidatëve, Intervistat, Konvikte, KPI dhe raporte, dhe Shërbimet e Rekrutimit të Ndërmarrjeve, kompania jonë mund të mbulojë të gjithë spektrin e shërbimeve të lidhura me Rekrutimin.

Shihni tonat Shërbimet
Por pse?

Pse bëjmë atë që bëjmë?

Pandemia Covid-19 po prek miliarda njerëz në të gjithë botën. Të gjithë preken nga kjo. Kjo deklaratë është edhe më e saktë kur mendojmë për bizneset e vogla dhe të mesme. Ata janë shtylla kurrizore e ekonomisë. Ata kanë nevojë për mbështetjen tonë, veçanërisht kur bëhet fjalë për Transformimin Dixhital, Burimet Njerëzore dhe Rekrutimet. Qëllimi ynë në HireRecruiters është të vazhdojmë të japim një ndikim duke ofruar shërbime mbi burimet njerëzore dhe rekrutimet mbi dhe përtej dhe të ndihmojmë biznesin e klientëve tanë ta bëjnë këtë përmes kësaj pandemie.

Pandemic Impact Image

Sa mirë po dilni në Rekrutim? Ndaloni hamendjen dhe merrni një Auditim!

Kontrolli eshte €1499 për audit.

Kontrolli

1,499

Për audit, për kompani.

Fillo
Bëni një hap drejt përmirësimit të Rekrutimit tuaj

  • Check Raport i nivelit të lartë për aktivitetin tuaj të rekrutimit
  • Check Analiza e hinkave tuaja
  • Check Analiza e trajnimit
  • Check Analiza e IPK-ve
  • Check 2 orë takim në distancë me menaxhmentin e kompanisë tuaj
  • Check Të përfshira 8 orë hulumtim
  • Check Mundësitë e përmirësimit

  • * Të gjitha tarifat faturohen në EUR (€). TVSH dhe Taksat e përjashtuara.