Shfaqja

Rekrutimi

Recruitment Background

Gjetja e kandidatëve kryesorë është përparësia jonë kryesore. Ne do t'i shqyrtojmë paraprakisht kandidatët tuaj para se t'ju paraqesim atyre. Ne gjithashtu mund të përdorim testet tuaja për të para-shfaqur kandidatët. Për ne, gjithçka ka të bëjë me cilësinë, jo me sasinë.

Kompania jonë është e specializuar në ofrimin e shërbimeve të jashtme të rekrutimit. Nga auditimi, te kontrolli i kandidatëve, Intervistat, Konvikte, KPI dhe raporte, dhe Shërbimet e Rekrutimit të Ndërmarrjeve, kompania jonë mund të mbulojë të gjithë spektrin e shërbimeve të lidhura me Rekrutimin.

Shihni tonat Shërbimet
Por pse?

Pse bëjmë atë që bëjmë?

Pandemia Covid-19 po prek miliarda njerëz në të gjithë botën. Të gjithë preken nga kjo. Kjo deklaratë është edhe më e saktë kur mendojmë për bizneset e vogla dhe të mesme. Ata janë shtylla kurrizore e ekonomisë. Ata kanë nevojë për mbështetjen tonë, veçanërisht kur bëhet fjalë për Transformimin Dixhital, Burimet Njerëzore dhe Rekrutimet. Qëllimi ynë në HireRecruiters është të vazhdojmë të japim një ndikim duke ofruar shërbime mbi burimet njerëzore dhe rekrutimet mbi dhe përtej dhe të ndihmojmë biznesin e klientëve tanë ta bëjnë këtë përmes kësaj pandemie.

Pandemic Impact Image

How well are you doing on shfaqja? We can help

Shfaqja eshte €45 për ore.

Shfaqja

45

Për ore, për kompani.

Fillo
Bëni një hap drejt përmirësimit të Rekrutimit tuaj

 • Check Raport i nivelit të lartë për aktivitetin tuaj të rekrutimit
 • Check Gati për të filluar menjëherë
 • Check Ekspertizë në qendër të industrisë
 • Check Paguaj me orë ose mujore
 • Check Flet anglisht
 • Check Ndihmuese
 • Check Shfaqja
 • Check Intervistat
 • Check Në bord
 • Check Jashtë bordit

 • * Të gjitha tarifat faturohen në EUR (€). TVSH dhe Taksat e përjashtuara.