Gjuhet

Por pse?

Pse bëjmë atë që bëjmë?

Pandemia Covid-19 po prek miliarda njerëz në të gjithë botën. Të gjithë preken nga kjo. Kjo deklaratë është edhe më e saktë kur mendojmë për bizneset e vogla dhe të mesme. Ata janë shtylla kurrizore e ekonomisë. Ata kanë nevojë për mbështetjen tonë, veçanërisht kur bëhet fjalë për Transformimin Dixhital, Burimet Njerëzore dhe Rekrutimet. Qëllimi ynë në HireRecruiters është të vazhdojmë të japim një ndikim duke ofruar shërbime mbi burimet njerëzore dhe rekrutimet mbi dhe përtej dhe të ndihmojmë biznesin e klientëve tanë ta bëjnë këtë përmes kësaj pandemie.

Pandemic Impact Image
Testimonials

“Pandemia Covid-19 na zuri të gjithëve në befasi. Menaxhmenti im kishte bërë shumë shkurtime të brendshme dhe më la pa rekrutues në fillim të Prillit. Me ndihmën e HireRecruiters, ne ishim në gjendje të punësonim rekrutues të përkushtuar shpejt për të kompensuar hendekun që kishim brenda.”

Të besuar nga klientët kryesorë

Çfarë është HireRecruiters?