Ndermarrje

Rekrutimi

Recruitment Background

Në harkun e gati 20 viteve, ne kemi qenë të suksesshëm në ofrimin e shërbimeve të këshillimit të rekrutimit për klientët e ndërmarrjeve. Ne operojmë një biznes, ashtu si ju, dhe kujdesemi për fitimin afatgjatë, më shumë sesa fitimin afatshkurtër. Kështu mund të punojmë vazhdimisht me kompani të vogla dhe të mëdha të Fortune 500. Ne mendojmë jashtë kutisë dhe kemi një besim të fortë se me proceset dhe strukturën rigoroze, shumica e çështjeve të rekrutimit, janë sfida që presin të zgjidhen.

Kompania jonë është e specializuar në ofrimin e shërbimeve të jashtme të rekrutimit. Nga auditimi, te kontrolli i kandidatëve, Intervistat, Konvikte, KPI dhe raporte, dhe Shërbimet e Rekrutimit të Ndërmarrjeve, kompania jonë mund të mbulojë të gjithë spektrin e shërbimeve të lidhura me Rekrutimin.

Shihni tonat Shërbimet
Por pse?

Pse bëjmë atë që bëjmë?

Pandemia Covid-19 po prek miliarda njerëz në të gjithë botën. Të gjithë preken nga kjo. Kjo deklaratë është edhe më e saktë kur mendojmë për bizneset e vogla dhe të mesme. Ata janë shtylla kurrizore e ekonomisë. Ata kanë nevojë për mbështetjen tonë, veçanërisht kur bëhet fjalë për Transformimin Dixhital, Burimet Njerëzore dhe Rekrutimet. Qëllimi ynë në HireRecruiters është të vazhdojmë të japim një ndikim duke ofruar shërbime mbi burimet njerëzore dhe rekrutimet mbi dhe përtej dhe të ndihmojmë biznesin e klientëve tanë ta bëjnë këtë përmes kësaj pandemie.

Pandemic Impact Image
Gati per te folur?

Asgjë si një thirrje, për t'u njohur me njëri-tjetrin.

Gjenevë, Zvicra

Cybrient Technologies SA
Rue Liotard 6,
1202 Gjenevë,
Zvicra