Pajtueshmeria Dhe Ligjore

Burimet Njerezore

HR/Consultancy Background

Duke u siguruar që kompania juaj është në pajtueshmëri dhe ka zbutur si duhet rreziqet e Burimeve Njerëzore, kompania jonë do të kontrollojë modelet tuaja kryesore ligjore dhe BNJ për t'u siguruar që jeni të mbuluar siç duhet. Ne do ta bëjmë këtë në partneritet me këshillin tuaj ligjor.

Kompania jonë është e specializuar në ofrimin e shërbimeve të jashtme të Burimeve Njerëzore. Nga auditimi, Kompensimet dhe përfitimet, trajnimi, IPK-të dhe pajtueshmëria kompania jonë mund të mbulojë të gjithë spektrin e shërbimeve të lidhura me Burimet Njerëzore.

Shihni tonat Shërbimet
Por pse?

Pse bëjmë atë që bëjmë?

Pandemia Covid-19 po prek miliarda njerëz në të gjithë botën. Të gjithë preken nga kjo. Kjo deklaratë është edhe më e saktë kur mendojmë për bizneset e vogla dhe të mesme. Ata janë shtylla kurrizore e ekonomisë. Ata kanë nevojë për mbështetjen tonë, veçanërisht kur bëhet fjalë për Transformimin Dixhital, Burimet Njerëzore dhe Rekrutimet. Qëllimi ynë në HireRecruiters është të vazhdojmë të japim një ndikim duke ofruar shërbime mbi burimet njerëzore dhe rekrutimet mbi dhe përtej dhe të ndihmojmë biznesin e klientëve tanë ta bëjnë këtë përmes kësaj pandemie.

Pandemic Impact Image

How well are you doing on pajtueshmeria-dhe-ligjore? We can help

Pajtueshmeria Dhe Ligjore eshte €55 për ore.

Pajtueshmeria Dhe Ligjore

55

Për ore, për kompani.

Fillo
Bëni një hap drejt përmirësimit të burimeve njerëzore

 • Check Raport i nivelit të lartë për aktivitetin tuaj HR
 • Check Gati për të filluar menjëherë
 • Check Ekspertizë në qendër të industrisë
 • Check Paguaj me orë ose mujore
 • Check Flet anglisht
 • Check Kompensimet dhe përfitimet
 • Check Trajnimi për burimet njerëzore
 • Check Zbatimi i IPK të BNj
 • Check Monitorimi i IKP-ve të BNj
 • Check Pajtueshmëria e burimeve njerëzore dhe ligjore

 • * Të gjitha tarifat faturohen në EUR (€). TVSH dhe Taksat e përjashtuara.