Rreth Nesh

Rreth nesh

Pse të punojmë me ne?

HireRecruiters është një kompani zvicerane, me seli në Gjenevë, Zvicër. Ne kemi nisur HireRecruiters për të ndihmuar bizneset për të rritur kapacitetet e tyre të Rekrutimit dhe Burimeve Njerëzore. Ne ofrojmë rekrutuesit sipas kërkesës, personelin njerëzor sipas kërkesës dhe shërbimet e këshillimit për burimet njerëzore dhe rekrutimin.

Motoja jonë:

  • 1. Ne gjithmonë shtyjmë për të dhënë më shumë.
  • 2. Ne gjithmonë veprojmë në interesin më të mirë të biznesit tuaj.
  • 3. Ne nën-premtoj, overdeliver.
  • 4. Ne do të marrim mandatin tuaj vetëm nëse mendoni se në të vërtetë mund t'ju ndihmojmë ju dhe biznesin tuaj.

Rreth nesh Image
Por pse?

Pse bëjmë atë që bëjmë?

Pandemia Covid-19 po prek miliarda njerëz në të gjithë botën. Të gjithë preken nga kjo. Kjo deklaratë është edhe më e saktë kur mendojmë për bizneset e vogla dhe të mesme. Ata janë shtylla kurrizore e ekonomisë. Ata kanë nevojë për mbështetjen tonë, veçanërisht kur bëhet fjalë për Transformimin Dixhital, Burimet Njerëzore dhe Rekrutimet. Qëllimi ynë në HireRecruiters është të vazhdojmë të japim një ndikim duke ofruar shërbime mbi burimet njerëzore dhe rekrutimet mbi dhe përtej dhe të ndihmojmë biznesin e klientëve tanë ta bëjnë këtë përmes kësaj pandemie.

Pandemic Impact Image
Kush qëndron pas kësaj kompanie?

Njihuni me ekipin tonë

Francois

Francois

Lumi

Lumi

Crina

Crina

Geanina

Geanina

Pinar

Pinar

Ruxandra

Ruxandra

Merve

Merve

Zeynep

Zeynep

Alexandru

Alexandru

Paul

Paul

Daniel

Daniel

Gabriel

Gabriel

Andreea

Andreea

Testimonials

“Pandemia Covid-19 na zuri të gjithëve në befasi. Menaxhmenti im kishte bërë shumë shkurtime të brendshme dhe më la pa rekrutues në fillim të Prillit. Me ndihmën e HireRecruiters, ne ishim në gjendje të punësonim rekrutues të përkushtuar shpejt për të kompensuar hendekun që kishim brenda.”

Të besuar nga klientët kryesorë

Çfarë është HireRecruiters?