HR/Consultancy Background

Burimet Njerezore


Kompania jonë është e specializuar në ofrimin e shërbimeve të jashtme të Burimeve Njerëzore. Nga auditimi, Kompensimet dhe përfitimet, trajnimi, IPK-të dhe pajtueshmëria kompania jonë mund të mbulojë të gjithë spektrin e shërbimeve të lidhura me Burimet Njerëzore.

Lines

Shërbimet njerëzore që ne ofrojmë

Më befaso!