Kontrolli

Burimet Njerezore

HR/Consultancy Background

Bërja e një auditimi të BNj është një nga fazat më të rëndësishme paraprake për të filluar seriozisht shikimin e optimizimit të infrastrukturës së burimeve njerëzore të kompanisë suaj. Na jep një pamje të qartë se si është situata aktualisht dhe na ndihmon të marrim një vendim të informuar se si ta përmirësojmë situatën aktuale për më mirë.

Kompania jonë është e specializuar në ofrimin e shërbimeve të jashtme të Burimeve Njerëzore. Nga auditimi, Kompensimet dhe përfitimet, trajnimi, IPK-të dhe pajtueshmëria kompania jonë mund të mbulojë të gjithë spektrin e shërbimeve të lidhura me Burimet Njerëzore.

Shihni tonat Shërbimet
Por pse?

Pse bëjmë atë që bëjmë?

Pandemia Covid-19 po prek miliarda njerëz në të gjithë botën. Të gjithë preken nga kjo. Kjo deklaratë është edhe më e saktë kur mendojmë për bizneset e vogla dhe të mesme. Ata janë shtylla kurrizore e ekonomisë. Ata kanë nevojë për mbështetjen tonë, veçanërisht kur bëhet fjalë për Transformimin Dixhital, Burimet Njerëzore dhe Rekrutimet. Qëllimi ynë në HireRecruiters është të vazhdojmë të japim një ndikim duke ofruar shërbime mbi burimet njerëzore dhe rekrutimet mbi dhe përtej dhe të ndihmojmë biznesin e klientëve tanë ta bëjnë këtë përmes kësaj pandemie.

Pandemic Impact Image

Si po funksionon kompania juaj? Ndaloni të mendoni dhe merrni një Auditim të Burimeve Njerëzore!

Kontrolli eshte €1599 për audit.

Kontrolli

1,599

Për audit, për kompani.

Fillo
Bëni një hap drejt përmirësimit të burimeve njerëzore

  • Check Raport i nivelit të lartë për aktivitetin tuaj HR
  • Check Analiza e kompensimeve dhe përfitimeve
  • Check Analiza e trajnimit
  • Check Analiza e IPK-ve
  • Check Analiza e pajtueshmërisë (e nivelit të lartë)
  • Check 2 orë takim në distancë me menaxhmentin e kompanisë tuaj
  • Check Të përfshira 8 orë hulumtim
  • Check Mundësitë e përmirësimit

  • * Të gjitha tarifat faturohen në EUR (€). TVSH dhe Taksat e përjashtuara.